Taykin uusien ilta

27.9.2016

Tampereen YK-yhdistys järjesti 27.9. uusien illan 3D Crush Cafessa Itsenäisyydenkadulla. Illan tarkoituksena oli tutustua TAYKin toimintaan ja hallitukseen sekä uusiin ihmisiin. Ilta aloitettiin ensin herkutellen.  Tarjolla oli porkkanakakkua ja italiansoodaa, jotka TAYK tarjosi ennakkoon ilmoittautuneille.

Herkuttelun jälkeen mentiin itse asiaan ja hallitus kertoi TAYKin toiminnasta ja jokainen hallituksen jäsen esitteli omaa pestiään.  Ilta jatkui rennosti jutustellen ja tietysti kirsikkana kakun päällä pupuja silitellen. Kahvilassa on siis puputerapiahuone, josta löytyy neljä söpöä pupua. Mitenkäs sitä voisi iltaa paremmin viettää kuin silitellen pupuja ja tutustuen TAYKin toimintaan. Ilta oli todella onnistunut ja kiitos siitä kuuluu aktiivisille osallistujille. Toivottavasti näemme uudelleen vielä tulevissa tapahtumissa tai vaikka heti seuraavassa hallituksen kokouksessa.

fullsizerender-26

fullsizerender-24

Toivotamme tervetulleeksi siis niin uudet kuin vanhat TAYKin toiminnasta kiinnostuneet ja järkkäillään yhdessä mielenkiintoinen syksy.

Sanna, tapahtuma- ja ekskursiovastaava

Mainokset