Tiedotustoiminta

Tapahtumista, toiminnasta, hallituksen kokouksista ja muusta ajankohtaisesta tiedotetaan yhdistyksen sähköpostilistalla, jonka jäseneksi pääset noudattamalla ohjeita sivulla Tule mukaan toimintaan.

Kotisivuilta löytyy monipuolista tietoa yhdistyksen menneestä ja tulevasta toiminnasta. Kotisivuja päivitetään jatkuvasti. Niiltä löytyvät myös yhteystiedot ja yhdistyksen toimintasuunnitelma ja säännöt.

TAYK ry:llä on myös oma esite, joka valmistui vuonna 2007. Esitteessä kerrotaan tulossa olevista tapahtumista sekä perustiedot yhdistyksestä. Esitettä päivitetään jatkuvasti. Vuoden 2008 kevään esitteen löydät täältä. Vuoden 2009 alussa ilmestyy myös painettu esite, jota korvaa aikaisemman esitteen.

Yhdistys julkaisee artikkeleita ainejärjestöjen lehdissä tiedottaakseen toiminnastaan. Julkaistut artikkelit löydät täältä. Yhdistyksen kotisivuilla julkaistaan myös kertomuksia ja kokemuksia menneistä tapahtumista. Tutustu toimintaan täällä.

Tampereen YK-yhdistyksen Sanomat julkaistaan säännöllisesti. Lehden pääset lukemaan täältä.

Kysyttävää? Lisättävää? Kommentoitavaa?

Jos sinulla on ehdotuksia, palautetta tai muuta kommentoitavaa tiedotuksesta, ota yhteyttä tiedottajaamme Lindaan linda.salo(at)uta.fi. Jos haluat kirjoittaa juttuja lehteemme Tampereen YK-yhdistyksen Sanomiin tai muuten osallistua lehden ideointiin, ota yhteyttä päätoimittajaan Jaakkoon jaakko.virkkunen(at)uta.fi

Kaikki näkemykset otetaan mielellään vastaan!

Mainokset