Vuoden 2017 hallituspaikat

Vuoden 2017 hallituspaikat ovat:

-Puheenjohtaja
-Varapuheenjohtaja
-Sihteeri
-Taloudenhoitaja
-Tiedotus- ja ulkosuhdevastaava

Tiedotus- ja ulkosuhdevastaava toimii tarvittaessa linkkinä Taykin ja sidosryhmien välillä esimerkiksi yhteistyön tiimoilta. Tiedotus- ja ulkosuhdevastaavana tehtäviisi kuuluu TAYKin nettisivujen ja sähköpostilistan ylläpito, blogikirjoitusten koordinointi, TAYKin sosiaalinen media (Facebook, Instagram ja Twitter) ja tapahtumatiedotus.

-Tapahtuma- ja ekskursiovastaava * 2

Tapahtuma- ja ekskursiovastaavan vastuulla on erilaisten tapahtumien ideoiminen ja järjestäminen yhdessä muun hallituksen kanssa. Tänä vuonna olemme järjestäneet muun muassa viini-iltoja, elokuvailtoja ja malli-YK:n. Tapahtumavastaavat ovat myös vastuussa työelämäekskursion järjestämisestä. Tänä vuonna vierailimme UNICEFilla, Pakolaisavussa ja Ulkoministeriössä.

-Kehitysyhteistyö- ja Peace Day -vastaava

Peace Day-vastaavana tehtävänäsi on suunnitella ja järjestää Taykin vuoden suurin tapahtuma Peace Day syyskuussa. Tehtäviisi kuuluu kiinnostavan ja ajankohtaisen teeman valinta, sopivien asiantuntijoiden kontaktoiminen puhujiksi, käytännön järjestelyt sekä tapahtumasta tiedottaminen. Tehtävässä pääset kehittämään esimerkiksi organisointi- ja tiedotustaitojasi. Peace Day-vastaavan työ painottuu loppukevääseen, (kesään) ja alkusyksyyn. Lisäksi vastaat TAYKin kehitysyhteistyöhön liittyvästä toiminnasta.

Mainokset